MÓDA

Spoločenská kolekcia Miklosko, 2017 v Košiciach

Novembrový výlet do Košíc s Ľudkou nemohol dopadnúť lepšie!:) Dámska jazda občas naozaj padne dobre. Smiechoty vo vlaku, prechádzka nočnými Košicami, nádherná prehliadka spoločenskej kolekcie Miklosko, kde sme stretli aj šikovnú Lindu z blogu Lapkinn a skvelá afterka v prenádhernej kaviarni Slavia. Linda nás zoznámila s ďalšou šikovnicou Edinou a jej partnerom, ktorí nám robili celý večer spoločnosť a ja sa veľmi teším, že som spoznala ďalších super ľudí.

Vrátim sa však k hlavnému dôvodu návštevy Košíc, a to módnej prehliadke. Vedela som, že ma nesklame, ale, že ma tak nadchne…nádherné modely sa vo Východoslovenskej galérii vynímali a ja som sa nevedela vynadívať. Toto sú 4 modely, ktorá ma uchvátili najviac. Metalické odtiene, čipka, priehľadné materiály, to je presne to čo ma túto sezónu baví.

fotorcreated1

Na prehliadke predvádzala i tohtoročná Miss Slovensko Kristína Činčurová, ktorá bola i mojou favoritkou. Šaty predniesla s gráciou. Najviac sa mi páčila kombinácia bielych svadobných šiat a dámskeho smokingu. Veľmi dobre vymyslené. 👏

fotorcreated

Program spestrila i veľmi talentovaná speváčka Svetlana Rymarenko, ktorá ma svojim hlasom úplne dostala. Naozaj klobúk dole!

img_8860

Prehliadka by sa však nezaobišla bez tých najdôležitejších, dizajnéra Fera Mikloška a jeho dlhoročného partnera Rasťa Holubca, ktorý nás na samotnú prehliadku pozval. Sú skvelý tím a je to vidieť na každej jednej prehliadke. Verím, že takých prehliadok bude ešte veľmi veľa :).

img_8853

img_8861