DOBROTY

Ranné smoothie

SK: Ak chcete začať deň naplno tak tento recept je určený práve pre vás. Ovocné smoothie plné bielkovín a vitamínov naštartuje každé ráno.

EN: If you wanna start your day properly this recipe is perfect for you. Fruity smoothie full of proteins and vitamins will start every morning.

Čo potrebujete/What do you need:

  • 1 biely jogurt / 1 plain yoghurt
  • 2 PL tvarohu / 2Tbs of curd
  • 7 jahôd / 7 strawberries
  • 7 černíc / 7 blackberries
  • 1 PL levanduľového medu / 1 Tbs of lavander honey

DSC_0984DSC_0971

Postup / Step by step

SK: Jednoduché na prípravu. Všetky ingrediencie zmixujte! Ja mám svojho pomocníka – BLEND XTRACT značky KENWOOD a musím povedať, že som s ním veľmi spokojná. Je cenovo dostupný, jednoducho sa skladuje a na smoothie vynikajúci. A navyše si svoje smoothie môžem veľmi jednoducho hneď po príprave vziať so sebou do práce. Nájdete ho i na portáli HEJ.sk

EN: Easy to prepare. Mix all the ingredients together! I have my kitchen helper – BLEND XTRACT from KENWOOD and I have to say Im very happy with it. Its not so expensive, easy to store and perfect for all the smoothies. And I can also take my smoothies to the work right after its ready to drink. You can find it also here.

DSC_0967

Použité / Used: Pohárik( a glass)-ZOOT, Mixér (smoothie maker)-HEJ.sk, miska( a bowl)-Pepco, váza( a vase)-F&F, servítky( the napkins)-IKEA