MÓDA

Miklosko Jeseň-Zima 2017/2018

Nedávno som sa bola pokochať krásnymi modelmi od Fera Mikloška. Ten tentokrát zdvihol laťku o čosi vyššie a svoje modely predviedol priamo v Primaciálnom paláci. Nemusím vám písať, aké to bolo krásne, veď už len samotné priestory paláca stoja za pohľad. Ale hlavným bodom programu boli 3 kolekcie, ktoré dizajnér predviedol. 

NOBLISSIMMA – prvá kolekcia ma preniesla do Paríža. Nádherné ženské modely, metalické prvky, ale i priehľadné materiály a zaujímavé textúry. Z tejto kolekcie ma najviac zaujalo 5 modelov, ktoré môžete vidieť na fotkách. Osobne posledná fotografia, na ktorej sú šaty z priehľadného materiálu so strieborným vzorom. Tieto sú pre mňa TOP z celej prehliadky. Poďte sa trošku inšpirovať.

SILQUESSE – druhá kolekcia bola tak trošku “pyžamová”, ale zato štýlová. Veľmi sa mi páči model na druhej fotografii, ktorý si viem predstaviť i na sebe. Mám rada voľné strihy. Nohavice opticky predĺžia nohy a lahodia tak nejednej postave. Naopak opasok na blúze zvýrazní pás a vytvaruje tak krásne ženské krivky. A tá kabelka, ach, musím začať šporiť! 😀

“SVATEBNÍ”- posledným modelom boli tieto nádherné biele svadobné šaty. Možno sa pýtate, svadobné?  A prečo nie! Fantázii sa predsa medze nekladú. Nevesta nemusí siahať stále po klasike. Je to jej deň a v takýchto šatách by zaručene zažiarila.

Po prehliadke nás čakala “áfterka” s takýmito dobrotami. Mám veľmi rada prehliadky Fera Mikloska. Nielen pre jeho skvelú prácu, ale i pre ľudí, ktorí su na tento event pozvaní. Je to komorné, rodinné a človek vždy natrafí na niekoho známeho. Preto som tu i tentokrát stretla niekoľko redaktorov či blogerov, s ktorými sme poklebetili o samotnej prehliadke. Slová chvály sa šírili nielen medzi nami, ale i ostatnými hosťami. Ďakujem za pozvanie! 🙂