MÓDA

Miklosko kolekcia Jar/Leto 2017

Kolekcia Jar/Leto 2017 od úspešného slovenského dizajnéra Fera Mikloška sa tentokrát niesla v znamení dvoch kolekcií “PETALS” a “KOMIKS”. A nielen to. Tohtoročná kolekcia sa pýši i oslavou 20. výročia pôsobenia Ferka na módnej scéne. I preto ste mali na mne možnosť vidieť toto kvalitné biele tričko s potlačou #M20 či štýlové odznaky, ktorými ma kuriér veľmi potešil a ktoré veľmi rada kombinujem:) Práve tento #M20 nás sprevádzal počas celej šou!

Kolekcia “KOMIKS”

Táto kolekcia, ktorá vzišla na počesť oslavy spomínaného 20.výročia značky ma bavila najviac. Jej doplnky, inšpirované technológiami boli vytvorené pre ASUS Slovensko. Páčilo sa mi čiernobiele prevedenie, vtipné potlače a zaujímavé strihy, ktoré si viem sama na sebe predstaviť. Neskončilo to len pri dámskom či pánskom oblečení. Komiksové potlače ste mohli vidieť i na doplnkoch. Kabela s vreckom na laptop či mobil je super nápad! Vždy sa sťažujem nato, že musím nosiť kabelku plus tašku na laptop. A toto je 2 v jednom. A navyše je veľmi štýlová. 🙂

Kolekcia “PETALS”

Táto kolekcia bola tak ženská, elegantná a romantická, že si viete predstaviť tie povzdychy žien, keď modelky kráčali po móle. Priehľadné látky, pastelové odtiene, plis, volány, jednoducho krásne a čisté a stále unikátne.

Na prehliadke vládla veľmi dobrá atmosféra. A my sme sa ako ináč stretli ako skvelá partička, ktorá po prehliadke klábosila o jednotlivých modeloch a samozrejme bez fotky to nešlo 🙂

Zľava: Mirka z The blond zebras, Dominika z časopisu EMMA, Timea z Timea-timbo, moja maličkosť, hviezda večera Fero Mikloško, Veronika z Modneho sveta, Ivetka z Donnaiveh, Linda z blogu Lapkinn a Jana z blogu Janatini. Určite mi dáte za pravdu, že slovenské ženy majú šmrnc:)

A Ferko nezaháľa a už pre nás prichystal vychytávky na krk 🙂 Ide o kolekciu hodvábnych šatiek, ktoré sú momentálne k dispozícii.  🙂 Na jar ako stvorené!