CESTOVANIE Švajčiarsko

Bluesee, Švajčiarsko

SK: Švajčiarsko je krásna krajina. Vraciam sa tam veľmi rada práve preto, že vždy objavím nové nádherné miesta. Tentokrát som navštívila miesto známe ako Bluesee, čo v preklade znamená Modré jazero. Voda v jazere je priezračná a nádherne modrá. Dookola vás obklopujú hory a zeleň. Švajčiari toto miesto radi využívajú na prechádzky či pikniky. V okolí máte k dispozícii piknikové stoly, ale i lavičky, kde si môžete pochutiť na dobrom jedle či drinku. My sme paradoxne vo Švajčiarsku chutnali naše slovenské syry, známe ako Kozí Vŕšok.

EN: Switzerland is a beautiful country. I like to go back anytime because I always find new places. This time I visited a place called Bluesee. A water inside of a lake is so clear and so blue. In around you can see the mountains and greens. Swiss people like this place for picnics or walks. There are also picnic tables or benches where you can have a nice meal or a drink. We tasted our Slovak cheeses know as Kozi Vrsok paradoxically.

SK: Pre tých náročnejších je v rezorte reštaurácia s tradičnou kuchyňou a nádherným výhľadom. Po jazere premáva i malá loďka, ktorou sa môžete previesť dookola a nasať pozitívnu enegiu. Do prírody najradšej nosím pohodlné oblečnie. V tomto prípade som siahla po elastických džínsach, bavlnenom tričku s pásikmi a nepremokavej bunde v trendovej červenej z F&F. Celý outfit som doplnila pohodlnými kotníkovými topánkami, ale kľudne by ste ich mohli zameniť i za tenisky. A hurááá do lesa!

EN: For those who prefer something more than just a walk through the wood there is a restaurant with traditional cuisine and beautiful view. You can also jump on the small boat that will take you around the lake. Its perfect place to get some positive energy and a motivation. For trip like this I prefer comfy clothes. So I wore elastic jeans and cotton top with trendy stripes and as a cover I decided to take a water resist jacket in red shade from F&F. I finished the whole outfit with Chelsea boots but trainers would be also great option. So lets go to explore it!

DSC_0190upr DSC_0214upr DSC_0253upr DSC_0329upr DSC_0296upr DSC_0325upr DSC_0324upr DSC_0331upr

Použité/Used: džíny(a jeans), bunda(a jacket),top-F&F, topánky( the shoes)-H&M, okuliare( the sunglasses)-ASOS